WS Vip Security Nederland

WS Vip Security Nederland is in het jaar 2011 opgericht.

WS VIP Security Nederland is een jong en dynamisch bedrijf welke is ontstaan door de jarenlange ervaring van de eigenaar W.J. van Zijl. Hij vond dat het vak beveiliging ook op een andere manier uitgevoerd kon worden. Geen uitsmijters, maar gastheren en -vrouwen, welke in eerste instantie het visitekaartje voor de opdrachtgever zouden moeten zijn. Zij zijn immers vaak het eerste aanspreekpunt en zoals iedereen wel zal weten maakt dat de eerste indruk.

De visie van WS VIP Security is dan ook dat gastvrijheid hoog in het vaandel moet staan.
Wij gaan net dat stapje verder als het om dienstverlening gaat en zorgen ervoor dat de klanten van, en de opdrachtgevers zelf, zich prettig voelen bij de aanwezigheid van onze mensen. Tevens is geheimhoudingsplicht bij ons een pré.

Inmiddels is WS VIP Security Nederland erkend SBB leerbedrijf en zijn we nu bezig met eigen mensen op te leiden. Onze mensen worden zeer nauwkeurig uitgekozen. Zij ondergaan een antecedentenonderzoek en eerst volgen een aantal gesprekken om te kijken of ze geschikt zijn voor de functie waarvoor zij in aanmerking komen.
Daarnaast behalen zij een diploma en krijgen diverse opleidingen, waaronder EHBO, AED, BHV, VCA,  geweldbeheersing en waar nodig specifieke opleidingen ten behoeve van specifieke vragen van onze opdrachtgevers.

Onze mensen worden opgeleid door eigen praktijkbegeleiders, welke regelmatig op de werkvloer komen, ook na het behalen van het diploma. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en waar nodig worden de mensen bijgeschoold.

WS VIP Security Nederland verzorgt o.a. de volgende dienstverleningen:

* Objectbeveiliging.
* Alarmopvolging.
* Artiestenbegeleiding.
* Mobiele surveillance.
* Evenementenbeveiliging.
* Specifieke beveiligingsopdrachten.
* Horecabeveiliging.
* Havenbeveiliging enz.

Door de wensen van onze opdrachtgevers uitgebreid door te spreken kunnen wij een risico analyse maken. Zo krijgt u een compleet pakket aangeleverd wat voor uw bedrijf, evenement etc. duidelijk en begrijpelijk is. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw zaken en wij zorgen voor uw veiligheid, zonder dat dit direct opvalt.

WS VIP Security Nederland is voortdurend bezig met ontwikkelen en aanpassen van haar producten. Op deze manier blijven we dichtbij onze taken en blijven we scherp en kritisch kijken naar de wereld om ons heen. Deze verandert, zoals u weet, elke dag. Snel en accuraat reageren op risico’s is dan ook een van onze dagelijkse werkzaamheden. Dit met een klein team dat hier elke dag naar kijkt en ingrijpt wanneer dit noodzakelijk is.
Zoals u ziet, WS VIP Security Nederland is NET even anders.
Hebben we uw interesse gewekt, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij doen wat we beloven.

WS VIP Security Nederland zal binnenkort onder de WS Groep vallen. Wij hopen op deze manier nog meer voor u te kunnen betekenen. Op deze manier vallen alle facilitaire bedrijven onder 1 dak.